Μιλτιάδης Παπαϊωάννου | Δικηγόρος - πρ. Υπουργός


Συνέντευξη στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Real FM

19-04-2012

"Πρέπει να τελιώνουμε οριστικά με τους λογαριασμούς του παρελθόντος ειδικά σε ότι αφορά τα ποινικά πολιτικών προσώπων" δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αθήνα, 19-4-12 

Θετικός στο ενδεχόμενο ευνοϊκής μεταχείρισης στον Α. Τσοχατζόπουλο για την αποκάλυψη όλων των εμπλεκομένων στις μίζες, δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Παπαϊωάννου επικαλούμενος και τον τελευταίο νόμο που ψηφίστηκε για την ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης σε υποθέσεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να υπάρξει «συνεργασία» του ʼκη Τσοχατζόπουλου με τις δικαστικές αρχές προκειμένου να αποκαλυφθούν τόσο τα υπόλοιπα πρόσωπα που εμπλέκονται με τις μίζες όσο και οι τραπεζικοί λογαριασμοί που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

«Για τις εκλογές, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε πως αυτό που προέχει είναι να κυβερνηθεί η χώρα και μίλησε για ευρύτερη δυνατή συμμετοχή σε αυτό όχι μόνον των δυο μεγάλων κομμάτων. «Δεν τελείωσαν τα πράγματα είναι ανηφορικός ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας, το κρίσιμο ερώτημα είναι το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα» σημείωσε.